Meillä on osaamista, kokemusta ja intoa aurinkosähköjärjestelmiin! Tarjoamme kaikki tarvitsemasi palvelut ja ammattitaidon järjestelmän käyttöönottoon. Suunnittelemme järjestelmän tarpeitteisi mukaisesti, tarjoamme laadukkat tuotteet järjestelmään ja asennamme järjestelmän itse, sertifioidulla asennuksella. Voit olla huoletta!

Palvelut sivulta löydät lisätietoa tarjoamistamem arviointikäynneistä, tuestamme energiatukien ja lupien haussa sekä rahoituspalveluista!

Mitä aurinkoenergia on?

Aurinkoenergia on auringon säteilemän energian hyödyntämistä sähkö- tai lämpöenergiana. Yleensä termillä tarkoitetaan erityisesti suoraa säteilyenergian hyödyntämistä aurinkokennon tai aurinkokeräimen avulla. Suoran ja epäsuoran aurinkoenergian hyödyntämiseksi on kehitteillä näiden lisäksi monia teknisiä sovelluksia.

Aurinkoenergia on niin sanottua uusiutuvaa energiaa, ja sen tuotannosta syntyy päästöjä ja jätettä vain laitteiden valmistuksessa ja kierrätyksessä. Aurinkoenergia on ollut pitkään varsin kallista, sen hyödyntämiseen tarkoitettujen paneeleiden hinnan vuoksi, mutta tutkimusten (v. 2010) mukaan hintakehitys oli laskemassa seuraavan kymmenen vuoden kuluessa fossiilisten polttoaineiden tasolle.

Lähde: Wikipedia

Aurinkopaneeli ja Fronius invertteri sekä asennustarvikkeita.

Miksi hyödyntää aurinkoenergiaa?

Aurinkopaneelit kotien ja yritysten katolla tuottavat puhdasta sähköä muuntamalla energiaa auringonvalosta. Tämä muuntaminen tapahtuu aurinkopaneelien moduuleissa. Aurinkopaneelit liitetään kiinteistön sähköverkkoon käyttäen invertteriä.

Aurinkosähköjärjestelmä on investointi, joka kompensoi yrityksen tai kotitalouden sähkönkäyttöä seuraavat vuosikymmenet. Kustannukset järjestelmän käyttöönottosta palautuvat 8-15 vuodessa, kiinteistöstä ja järjestelmän koosta riippuen. Järjestelmän koko määritellään aina kiinteistön todellisen sähkönkulutuksen mukaan. Parhaan tuoton energiasta saa kun tuotto tulee omaan käyttöön. Yritys- ja maatalousasiakkailla on tällä hetkellä mahdollisuus hyödyntää valtion energiatukea.

Aurinkosähköjärjestelmä ei ole kotisi tai yrityksesi ainoa energialähde, se on edelleen kytkettynä sähköverkkoon, ja mahdollinen ylimääräinen sähkö jota järjestelmä tuottaa, myydään takaisin verkkoon. Paikalliset sähköyhtiöt ostavat ylijäämäsähkön heidän valitsevien sopimuskäytäntöjen mukaan.

Aurinkoenergian hyödyntäminen tuo myös rahallista tuottoa. Kohteissamme tuottoprosentti investoinnille on ollut keskimääisesti 12%.

Aurinkosähköjärjestelmät ovat huoltovapaita ja käyttämämme laitteet ovat kaikki tyyppihyväksyttyjä Euroopassa ja sopivat hyvin suomen sää olosuhteisiin.

Kiinnostaako ympäristön suojelu?

Suuri osa sekä yritys- että kotitalousasiakkaistamme haluavat auttaa ympäristöä, se on myös meidän tahtotila. Asentamalla aurinkosähköjärjestelmän vähennät kasvihuonekaasupäästöjä ja autat torjumaan maapallon lämpenemistä, mikä tarjoaa turvallisemman ja puhtaamman maailman tuleville sukupolville. Aurinkovoima auttaa sinua sähköistämään kotisi kestävällä energialla auringosta.